Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@18:38:59 GMT

تکمیل پروژه ساخت بیمارستان خوسف سرعت گرفته است

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۹۳۰۹۷

تکمیل پروژه ساخت بیمارستان خوسف سرعت گرفته است

به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، سید محمد موسوی میرزایی در نشستی با حضور سرپرست فرمانداری خوسف به بررسی روند ساخت بیمارستان و ارائه خدمات بهداشتی درمانی در این شهرستان پرداخت.

وی با اشاره به موقعیت، وسعت و پراکندگی جمعیت در خوسف افزود: برخورداری از بیمارستان، حداقل نیازی است که مردم این شهرستان باید به آن دسترسی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: برای اتمام ساخت بیمارستان خوسف همه پای کار هستند و این موضوع می‌تواند الگوی مناسبی باشد که هر گونه تلاش مستمر و پیگیری مجدانه در اجرای پروژه‌ها، نتیجه بهتری خواهد داشت.

وی به آخرین وضعیت پروژه‌های بیمارستانی و درمانی در حال احداث دانشگاه در استان خراسان جنوبی اشاره کرد و افزود: خود را متعهد می‌دانیم تا محرومیت‌زدایی و تقویت دسترسی مردم به خدمات سلامت‌محور به عنوان مهمترین اولویت دانشگاه همواره مورد توجه باشد.

موسوی میرزایی از بهره‌برداری بیمارستان بشرویه تا دهه فجر امسال و بیمارستان خوسف تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: راه‌اندازی بیمارستان‌های محلی در شهرهای کوچکتر از دیگر برنامه‌های دانشگاه است.

سرپرست فرمانداری خوسف هم در این نشست اظهار داشت: این شهرستان از محروم‌ترین نقاط استان بوده و نیازمند توجه ویژه است.

محمدعلی ایمانی با اشاره به موقعیت این شهرستان گفت: خیلی از خدماتی که در خوسف ارائه می‌شود فقط مخصوص شهروندان خوسفی نیست و ساخت بیمارستان خوسف به عنوان یک موقعیت بین‌راهی درمانی می‌تواند رسیدگی بهتر و سریعتر به مصدومان جاده‌ای و کاهش تلفات جانی را به دنبال داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه بیمارستان خوسف یک مطالبه عمومی است افزود: خوشبختانه با حمایت استاندار خراسان جنوبی و سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، طی ماه‌های اخیر روند عملیات ساختمانی بیمارستان خوسف فعال‌تر شده و پیشرفت فیزیکی چشمگیری داشته است.

سرپرست فرمانداری خوسف با اشاره به بازدیدهای مکرر از پروژه در حال ساخت بیمارستان و رایزنی با مسوولان استانی و مدیران شهرستانی برای تسریع اقدامات مورد نیاز، از پاسخگویی، تعامل و همکاری همه‌جانبه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تشکر کرد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان خوسف نیز به بیان مهمترین مشکلات و چالش‌های حوزه سلامت این شهرستان پرداخت و سرپرست دانشگاه با تاکید بر پیگیری حل مشکلات از جانب شبکه خوسف برای رفع مشکلات قابل حل، قول مساعد داد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند همچنین با حضور در محل پروژه در حال ساخت بیمارستان خوسف و بازدید از بخش‌های مختلف آن، روند پیشرفت فیزیکی این بیمارستان ۳۲ تختخوابی را از نزدیک بررسی کرد.

موسوی میرزایی در حاشیه بازدید از بیمارستان خوسف با بیان اینکه اجرای این پروژه از سال ۹۲ شروع شد گفت: خدا را شاکریم که طی ۸ ماه گذشته، پیشرفت فیزیکی این پروژه به حدود ۸۰ درصد رسیده است و امیدواریم تا قبل از پایان سال تکمیل و تجهیز شود و به فاز بهره‌برداری برسد.

وی همچنین به مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی خوسف رفت و از همکاران این مرکز قدردانی کرد.

دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ۱۱ شهرستان خراسان جنوبی را زیر پوشش دارد و خوسف در ۳۶ کیلومتری مرکز استان است.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی خوسف طرح های عمرانی خراسان جنوبی پروندهٔ خبری ارتقای نظام سلامت در خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی خوسف طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی خوسف طرح های عمرانی خراسان جنوبی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ساخت بیمارستان خوسف خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۳۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: بارندگی‌ها و آب حاصل از باران شرایط را برای زیست پشه‌های آنوفل و بیماری مالاریا در بلوچستان فراهم کرده بنابراین سیل زدگان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند.

ایرج ضاربان امروز در بازدید از مناطق سیل زده چابهار اظهار کرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چون مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطرنشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد